Обліпихова олія застосування

Обліпихова олія застосування


Обліпиха є традиційним лікарською рослиною в багатьох країнах Європи та Азії. Рослинні лікарські засоби, отримані з обліпихи, традиційно використовуються для лікування захворювань шкіри і системи травлення.

Застосування обліпихової олії сприяє відновленню пошкоджень шкіри і лікуванню шкірних захворювань, що добре узгоджується з даними сучасних клінічних випробувань і лабораторних досліджень.


Лікарське значення обліпихової олії пов'язано з її можливістю сприяти регенерації шкіри і слизових. В даний час лікарські препарати на основі обліпихи використовуються в багатьох країнах з метою сприяння відновленню різних захворювань шкіри, у тому числі при опіках, виразках, погано гояться ранах, шкіри після шкідливого впливу сонця.

Препарати з ягід обліпихи також використовуються, щоб запобігти кровотеча ясен, щоб допомогти відновитися слизової оболонки шлунка та інших органів, також його використовують в області гінекології. Косметика і продукція по догляду за шкірою на основі обліпихи, цінується за їх омолоджуючу і тонізуючу дію.

Масло облепиховое применение - http://www.cosmetologylife.ru/oblepihovoe-maslo-primenenie